Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα με 2-0 σκορ από την Ντνιπρό εξέφρασε ο Βίτορ Περέιρα, μετά το παιχνίδι στο «Ολιμπίνκι», μιλώντας παράλληλα για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ομάδα του στο τέλος του ματς.

«Είναι πολύ φυσιολογικό μετά από ένα παιχνίδι να είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας, αφού ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Υπήρχαν παράπονα από τον διαιτητή για δύο φάσεις στο τέλος. Mας πείραξε γιατί με το 2-1 θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά o τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε άσχημα και δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Μετά ήταν δύσκολο να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε σωστά. Όταν τα καταφέραμε κλείστηκε ο αντίπαλος. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε πιο ποιοτικοί. Δεν ξέρω γιατί σήμερα δεν τα καταφέραμε. Ίσως γιατί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να παίζεις με την αγωνιστική σου ταυτότητα. Ξέρουμε όμως πως μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης