Ο Στέφαν Σβαμπ με το γκολ του άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιανς, με τον μέσο του «δικεφάλου» του Βορρά να εκφράζει στις δηλώσεις του τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στην Τούμπα, παρουσία φιλάθλων της ομάδας του.

«Είναι σημαντικό το ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο και φυσικά ήταν σημαντικό να σκοράρουμε. Ήταν πολύ ωραίο να μπαίνεις να παίζει για πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο, σημαντικό και το γκολ που πετύχαμε. Είναι όνειρο να αγωνίζεσαι στη Τούμπα» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Open TV ο Αυστριακός μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν ψυχολογικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μποέμιανς, τόνισε: 

«Το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Γνωρίζαμε πως είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερα προετοιμασμένος από εμάς και έχει περίπου 20 παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο συνολικά οι εικόνα και των δύο αγώνων  και το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο». 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης