Ο ΠΑΟΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα παραμείνει στα… πιτς για αρκετούς μήνες, είναι αναγκασμένος να αποκτήσει επιθετικό για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου στράικερ.

Στη σχετική λίστα των «ασπρόμαυρων» υπάρχουν αρκετά ονόματα, ωστόσο πολύ ψηλά σε αυτήν φιγουράρει ένας πρώην παίκτης της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον Τσούμπα Άκπομ, η περίπτωση του οποίου έχει προκριθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την επιστροφή όμως στην Τούμπα να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, λόγω του οικονομικού.

Κι αυτό γιατί η Μίντλεσμπρο ζητά ένα «ενοίκιο» 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον δανεισμό, συν το συμβόλαιο του παίκτη (700.000 ευρώ).

Σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς μπουν στους ομίλους του Conference δεν αποκλείεται να προχωρήσει η υπόθεση του Άγγλου στράικερ, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον «Μπόρο» στις 19 Σεπτεμβρίου του 2020, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να καταβάλλει τότε το ποσό των  3,3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του (το 40% του ποσού κατέληξε στα ταμεία της Άρσεναλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης