Το πρωί του Σαββάτου με μία προπόνηση στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση της Παρασκευής, μετά το χθεσινό ρεπό, ανέδειξε αρκετά μικρά προβλήματα τα οποία θα ξεκαθαριστούν στην τελευταία προπόνηση, όταν και θα γίνει γνωστή η αποστολή από τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο γήπεδο Χαριλάου, βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν να δουλεύουν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που θα τους φέρει στο ίδιο, επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η προπόνηση περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις, δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και παιχνίδια μικρού χώρου σε υψηλή ένταση. Οι Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Περέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο για θεραπεία, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ένα κομμάτι με τους συμπαίκτες του και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας το γεγονός ότι ο Ενέα Μιχάι για πρώτη φορά με τον σοβαρό τραυματισμό του συμμετείχε σε ένα τμήμα της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος εμφάνισε πυρετό και έμεινε κλινήρης και αύριο θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να ανταποκριθεί και να περιληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης