Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να δίνεις τo κάτι παραπάνω»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 23:15
Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να δίνεις τo κάτι παραπάνω»

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο ντέρμπι (2-2) με τον Άρη στάθηκε στην απουσία του Τζόλη και στην βελτίωση της ομάδας του στο β' μέρος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «στον ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται να δώσεις κάτι παραπάνω, αυτό δεν αγοράζεται σε φαρμακείο. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων»:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Ο Άρης είχε γρήγορους ποδοσφαιριστές και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης εμφάνισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οπότε αναγκαστικά τραβήξαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στη θέση “10” και τον θυσιάσαμε. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία του.

Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι θα γινόταν, μας βοήθησε το γεγονός πως παίξαμε με δύο επιθετικούς στο δεύτερο μέρος.

Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν καλά, το ρόστερ το ξέρουμε και έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος με νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιγγάρας, που ήταν καλός σήμερα, δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μένουν αρκετά παιχνίδια, το μοναδικό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα και να μεταδώσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα, να βάζω ποδοσφαιριστές με θέληση για τη νίκη, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια, ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος όταν υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν μπορώ να πω πως οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν. Στον ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται να δώσεις κάτι παραπάνω, αυτό δεν αγοράζεται σε φαρμακείο. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 23:27