Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» έπειτα από 18 μέρες προπονήσεων είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής (16/07) στο «Γ. Καλαφάτης», παίζοντας φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του «τριφυλλιού», στο οποίο επικράτησαν με 5-0, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Στο ματς που είχε διάρκεια 70 λεπτών (δύο ημίχρονα των 35’), άνοιξε το σκορ στο 12′ ο Καρλίτος με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Κολοβός σημείωσε με κοντινό πλασέ το 2-0 στο 18′, ενώ οι Νέοι είχαν δοκάρι στο 21′ σε διαγώνιο σουτ του Κρυπαράκου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμπετσής με εντυπωσιακό βολ-πλανέ από κόρνερ του Αγιούμπ πέτυχε το 3-0 στο 37′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 4-0 ήρθε στο 43′ από γύρισμα του Αλεξανδρόπουλου και κοντινό πλασέ του Μακέντα, ενώ το τελικό 5-0 ήρθε στο 59′ με σουτ του Σανκαρέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α’ ημίχρονο): Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Σιδεράς, Σερπέζης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Κολοβός, Σαβιέρ, Καρλίτος.

Β’ ημίχρονο: Ξενόπουλος, Σάντσες, Ρόμπι, Σερπέζης (55′ Αθανασακόπουλος), Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καμπετσής, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Μακέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19: Ξενόπουλος, Ζαφείρης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κωστόπουλος, Πορφυρόπουλος, Φρόκου, Στόιος, Κρυπαράκος, Νταμπίζας, Τόρα.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστογεώργος, Λίλο, Καμαρός, Κοκάκης, Χαχούλης, Πιτσιώτης, Τσιάβος, Διαμαντής, Λιατίφης, Ποπιέλα, Συμεωνίδης, Ψύλλας, Κυριόπουλος, Τόμπρας, Καλός, Παπανικολόπουλος, Βολάκης.

Οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ έκαναν ατομικό. Οι «πράσινοι» αναχωρούν το πρωί της Κυριακής (18/07) -μέσω Ντίσελντορφ- για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης