Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας μπαίνει σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός και μέχρι το προσεχές Σάββατο (25/06) αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλης της ομάδας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/06) θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο κλασικός έλεγχος ανίχνευσης της Covid-19 που γίνεται βάσει πρωτοκόλλου Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις πρώτες δύο μέρες θα γίνουν κανονικές προπονήσεις με μπάλα στο «Γ. Καλαφάτης» για να αρχίσουν να μπαίνουν οι παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ τα εργομετρικά ια πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (30/06) και την Πέμπτη (01/07). Ακολούθως το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν ένα φιλικό με ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο Κορωπί στις 16 Ιουλίου και 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα ταξιδέψουν για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί θα δώσουν τρία φιλικά (22, 26 και 31 Ιουλίου) και άλλα τρία μετά στην Ελλάδα (6, 10 και 14 Αυγούστου). Με εξαίρεση το ματς της 31ης Ιουλίου που θα γίνει με αντίπαλο τη Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη, δεν έχουν φιξαριστεί ακόμη τα υπόλοιπα φιλικά τεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης