Με διπλή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη (08/07) η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν άλλο απ’ την παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο πρωινό πρόγραμμα, που εμπεριείχε αποκλειστικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αερόβιο πρόγραμμα για 90 λεπτά.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» συμμετείχε ξανά σε φουλ ένταση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ανεβάζει καθημερινά «στροφές» και δείχνει πλέον πως αφήνει πίσω του όλο αυτό το πολύ δύσκολο διάστημα των 7 μηνών που τον κράτησε στα «πιτς» το πρόβλημα με τους κοιλιακούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα ο Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση των υπολοίπων παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι με μπάλα (κορόιδο) κι ασκήσεις τακτικής στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο χωρίς περιορισμούς.

Ο Μαουρίσιο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης (πρωί και απόγευμα), ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Την Παρασκευή (09/07) υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης