Μπρινιόλι: «Μονοπάτι προόδου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 18:33
Μπρινιόλι: «Μονοπάτι προόδου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» παραχώρησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας παράλληλα όσα του είπε ο Μακέντα, πριν την ολοκληρώση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός γκολκίπερ:

Για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Ένας σύλλογος με το μέγεθος του Παναθηναϊκού είναι πάντα σημαντικός. Το καταλαβαίνεις αμέσως. Στο αεροδρόμιο υπήρχαν δημοσιογράφοι και κάμερες, ήταν όμορφα. Έχω έρθει σε επαφή με τους οπαδούς μόνο διαδικτυακά και περιμένω να παίξουμε σε γεμάτες κερκίδες. Από την στιγμή που ήρθα όλα είναι πολύ καλά. Η πρόταση ήρθε δύο ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πολλές ομάδες είχαν έρθει αλλά τις απέρριψα όλες για την Έμπολι. Έτσι είναι, όμως, αυτή η δουλειά. Είναι ένα μονοπάτι προόδου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ένα βήμα παρακάτω. Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση».

Για την αποχώρηση του από την Έμπολι: «Μετά την άνοδο στην Serie A είχα ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Υπήρχε η επιλογή για την Έμπολι να ανανεώσουμε για ακόμη μια χρονιά αλλά ο σύλλογος προτίμησε να έχει άλλα πλάνα και στρατηγική. Σίγουρα μου δημιούργησε μια λύπη όλο αυτό. Δύο χρόνια κάναμε σπουδαία δουλειά. Αλλάξαμε τρεις προπονητές, η ομάδα ξαναχτίστηκε και φτάσαμε στα πλέι-οφ. Με την Κιέβο χάσαμε δύο πέναλτι. Την επόμενη, όμως τα καταφέραμε».

Για την συνύπαρξή του με τον Μακέντα: «Μίλησα μαζί του και με έναν πρώην συμπαίκτη μου στην Λεγανιές. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό. Είχα τις καλύτερες συστάσεις. Δεν ήταν εύκολο, ακόμη δεν είναι εύκολο. Όταν αφήνεις την comfort zone σου για μία νέα πρόκληση, δεν είναι εύκολο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 19:14