Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 21:14
Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Φένλο στα πέναλτι στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από την εικόνα των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την αδυναμία τους να γίνουν πιο απειλητικοί στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, αν και είχαν την κατοχή της μπάλας.

«Χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο -νομίζω υπήρχε και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων- και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε την κατοχή. Μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στην αρχή για να το κάνουμε αυτό. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Αλλά θεωρώ ότι με την κατοχή μπάλας θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιθέσεις ή τουλάχιστον αυτές να είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο.

Όσον αφορά το transition και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν "ok", όμως νομίζω πως το μεγαλύτερο μας θέμα ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όπου έπρεπε να είχαμε περισσότερες επιλογές, για να κάνουμε περισσότερες φάσεις» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά από περίπου είκοσι λεπτά χάθηκε τελείως το παιχνίδι. Χάσαμε τις θέσεις μας. Σίγουρα δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο, έπρεπε σίγουρα κάποια παιδιά που έχασαν πολλές μέρες να πάρουν χρόνο στη διάρκεια του φιλικού. Και ήταν πρώτο ματς για τον Μπουζούκη που πήρε τόσο χρόνο και για τον Χατζηγιοβάνη. Αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο -ενώ περίμενα να εξελιχθεί ευκολότερα για εμάς- όσον αφορά το παιχνίδι μας, ήταν τελείως ασύνδετο και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 21:16