Μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα της Super League και την τρίτη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (13/9, 20:30, Novasport 1) και ο Γιάννης Αναστασίου εξετάζει τις λύσεις και τις επιλογές που έχει για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του τραυματία Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας, για τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, αλλά και για την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο χώρο του κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στιλ θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού», ο Νάνο θα παίξει στα αριστερά της άμυνας, ενώ για το δεξί άκρο πόντους κερδίζει ο Κάρλος Ζέκα. Ο Ταυλαρίδης θα παίξει στο κέντρο της άμυνας, έχοντας παρτενέρ είτε τον Κουτρουμπή, είτε τον Τελάντερ.

Ρόλο αμυντικού μέσου θα πάρει ο Λαγός, ο οποίος θα έχει βοήθεια από τον Αμπέντ. Για τις άλλες δύο θέσεις στα χαφ μάχονται οι Ατζαγκούν, Πράνιτς, Νίνης, Πέτριτς αλλά και ο Κουτρουμπής σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ως στόπερ, ενώ προωθημένοι θα είναι οι Μπεργκ και Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης