Ικανοποιημένος είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ με την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό 0-0 με την Μπριζ και εντόπισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την φιλική αναμέτρηση και για την κλήρωση του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με την Μπριζ δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τους πρωταθλητές Βελγίου. Είδα μεγάλη ένταση και από τις δύο πλευρές και ήταν ένα καλό παιχνίδι που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Σε μεγάλο σημείο το ελέγχαμε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια και είναι δεδομένο ότι θα δουλέψουμε εκεί».

Για την αναγκαστική αντικατάσταση του Πουλίδο είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευελπιστώ το πρόβλημα του Πουλίδο να μην είναι σοβαρό. Είναι ένα χτύπημα στο γόνατο από αντίπαλο και αυτό γίνεται στα παιχνίδια. Ας ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί χρειαζόμαστε τον Άλαν».

Για την κλήρωση στο Champions League:

«Θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα και του δεύτερου αγώνα. Όποιος κι αν περάσει από τους δύο θα είναι δυνατός αντίπαλος. Για να βρίσκονται εδώ είναι καλές και οι δύο ομάδες, κάτι έχουν κάνει καλά. Θέλουν και εκείνες να περάσουν στον επόμενο γύρο, αλλά το σημαντικό για εμάς θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για δύο δυνατά παιχνίδια».

Για τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στην προετοιμασία στο Βέλγιο:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά και την καλή εικόνα που είχαμε σε γενικές γραμμές. Δώσαμε τρία δυνατά φιλικά κόντρα σε καλές ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε. Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια και να βελτιωνόμαστε, γιατί αυτός είναι ο στόχος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης