Με μάτι που γυαλίζει αναμένεται να κατέβουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αποστολή είναι δύσκολη ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν ο ορισμός της τύχης τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να παραμείνει στα χέρια τους.

Τα σενάρια πρόκρισης είναι αρκετά, ωστόσο η εξασφάλιση των τεσσάρων βαθμών στα παιχνίδια με Μάλμε και Ατλέτικο στέλνει στο… καναβάτσο τους διώκτες του Ολυμπιακού, χαρίζοντας απλόχερα το νέκταρ της πρόκρισης στους παίκτες του Μίτσελ. Ο… Άγιος Ρομπέρτο εξασφάλισε με την απόκρουσή του στο πέναλτι του Βιδάλ την πολυπόθητη ισοπαλία, ωστόσο ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό είναι ότι σε τεχνικό επιτελείο, παίκτες και οπαδούς επικρατεί ευφορία για τον τρόπο παιχνιδιού και διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων από την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός αποφεύγει το… ταμπούρι και επιχειρεί να κρατήσει μπάλα, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τις μετοχές του στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:
Έχασε υπέροχα, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014, 23:37

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης