Σεμέδο: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 17:35
Σεμέδο: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε»

O Ρούμπεν Σεμέδο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αγωνιστεί με συγκέντρωση απέναντι στους «πολίτες» για να καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός:

Με την εικόνα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα, θα είναι κλειδί στο αυριανό παιχνίδι η άμυνα για να διεκδικήσει κάτι καλό;

«Όχι, το κλειδί είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αν ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας θα κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Πόσο σας επηρεάζουν οι αγώνες με τις εθνικές σας ομάδες; Έχετε αγώνες κάθε τρεις μέρες...

«Όποιος παίζει σε τόσο μεγάλους συλλόγους είναι συνηθισμένος να έχει πολλά παιχνίδια. Το βλέπω ως κάτι θετικό, όχι ως αρνητικό. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε επόμενο παιχνίδι».

Τι διαφορετικό πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Όλοι γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που της αρέσει να έχει τη μπάλα. Πρέπει να πάρουμε εμείς τη μπάλα, να της στερήσουμε την κυκλοφορία και να κάνουμε ευκαιρίες».

Πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σου όταν γίνονται αλλαγές στη θέση στο κέντρο της άμυνας, όπως συμβαίνει όταν παίζει ο Μπα ή ο Σισέ ή ακόμα και οι αλλαγές στα άκρα της άμυνας;

«Η γνώμη μου είναι πως όσο περισσότερο παίζεις με κάποιον τόσο καλύτερο είναι και τόσο καλύτερα προσαρμόζεσαι. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα και δεν έχει σημασία να σκέφτεσαι ποιος παίζει και ποιος όχι. Όποιος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό κάνει καλή δουλειά».

Έχεις παίξει στην εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχετε μιλήσει ποτέ; Σου έχει δώσει συμβουλές;

«Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο συζητάμε για πολλά πράγματα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και τώρα στο αυριανό παιχνίδι».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 17:45