Ο Ολυμπιακός εξετάζει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά στοχεύοντας να επενδύσει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ και ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές του ΟΦΗ βρίσκονται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, καθώς διανύουν εντυπωσιακή σεζόν.

Ο νεαρός φορ της ΑΕΛ είναι 19 ετών και έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, καθώς έχει σκοράρει ήδη έξι φορές, παραβιάζοντας την εστία και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Πάντως πολλά θα κριθούν στις απαιτήσεις των «βυσσινί» που τον κοστολογούν 3 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουές, που είναι 22 ετών με καταγωγή από τη Συρία και έχει ελληνική υπηκοότητα, αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Ο δεξιός μπακ των Κρητικών είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και φέτος έχει παίξει σε 13 ματς. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Εν τω μεταξύ, η Νις εξετάζει την απόκτηση του Σισέ από τον Ολυμπιακό. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των Πειραιωτών μετρά αρκετές συμμετοχές φέτος και για να παραχωρηθεί θα πρέπει οι Γάλλοι να βγάλουν ένα μεγάλο ποσό από το ταμείο τους. Αν τελικά η μετακίνηση προχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης