Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (11/5, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», στην οποία υπάρχουν αρκετές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας εξ αυτών είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ, ενώ εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Φορτούνης, Μανωλάς και οι Μπα, Ονιεκούρου.

Μαζί με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό επέστρεψαν επίσης οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι, Σωκράτης και Βατσλίκ, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο ματς με τον Άρη.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην αποστολή συμπεριελήφθη και πάλι ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός απέναντι στους «κίτρινους», αλλά και οι Αβραάμ, Κούντε, Κανέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης Εμβιλά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης