Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην ένταξη των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κένι Λαλά, στο αγωνιστικό πλάνο των «ερυθρόλευκων».

«Ο Σωκράτης χρειάζεται να δουλέψει γιατί δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Θα πρέπει να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή, θα χρειαστεί να περιμένουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορεί να μπει άμεσα, δεν μπορούμε δηλαδή να μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα δουλέψει και θα είναι έτοιμος» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για τον Λαλά:

«Είναι διαφορετική περίπτωση, έχει αγώνες, αν και δεν έχει προπονηθεί μια εβδομάδα. Θέλει λίγες μέρες ακόμη και θα τον δούμε πιο γρήγορα».

Όσο για το ματς με τον Παναιτωλικό; «Ήταν όλα θετικά, είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι έχουν επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση, είχαμε καλή εικόνα, πιέσαμε ψηλά. Το αρνητικό σημείο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ. Είναι μυϊκός τραυματισμός, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης