Ο Ολυμπιακός κατέκτησε σε ακόμη ένα άνετο «τρίποντο» το απόγευμα της Κυριακής (07/03) επικρατώντας της Λαμίας με 3-0 για την 25η αγωνιστική της Super League κι ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» από το καλοκαίρι του 2018, όταν κι ανέλαβε τα ηνία των Πειραιωτών.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού, Σάντσο Φρέιτας, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Μαρτίνς για την επιτυχία του, ενώ φιλοξένησε και μία δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού για το επίτευγμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Αυτή η επιτυχία έχει ένα συμβολικό νόημα, αλλά από την άλλη αντικατοπτρίζει και την πορεία που έχουμε ακολουθήσει αυτό το διάστημα, από τότε που ξεκινήσαμε το έργο μας, το καλοκαίρι του 2018. Το αποτέλεσμα είναι η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός.

Πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στο κλαμπ, τους αθλητές που κατάφεραν και εφάρμοσαν τις ιδέες μας και τις έκαναν πράξη. Επίσης ευχαριστώ και τους οπαδούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει» ανέφερε στο μήνυμά του ο Μαρτίνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης