Στον ουρανό του Πειραιά «υψώθηκε» το 45ο τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού.

Μετά το επιβλητικό 3-0 επί της ΑΕΚ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» και αφού είχαν προηγηθεί οι αναμενόμενοι πανηγυρισμοί εντός των αποδυτηρίων, πραγματοποιήθηκε η φιέστα των «ερυθρόλευκων»,  οι οποίοι ανέβηκαν μετά από δύο χρόνια και πάλι στο βάθρο του πρωταθλητή, που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια της αναπληρώτριας προέδρου της Λίγκας, Κάτιας Κοξένογλου, και το σήκωσε πρώτος στον αέρα, πανηγυρίζοντας στη συνέχεια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα αφιέρωσε τον εφετινό τίτλο στον επίτιμο πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Σάββα Θεοδωρίδη.

Το τρόπαιο πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών, του προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο ήταν και το πρώτο της καριέρας του, αλλά και όσων συνέβαλαν στην εφετινή… κούρσα του Ολυμπιακού μέχρι την κορυφή.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν της ομάδας και έκαναν τον γύρο του Πειραιά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών, που είχε κατακλύσει το Πασαλιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H αποθέωση των πρωταθλητών στο Πασαλιμάνι

 

 

 

 

Η φιέστα των Πειραιωτών στο Καραϊσκάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης