Περίοπτη θέση στα ιταλικά ΜΜΕ συνεχίζει να έχει το έντονο… φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά και οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τη Νάπολι, για την επιστροφή του 30χρονου αμυντικού στο λιμάνι.

«Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του» αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», τονίζοντας ότι ο Ελληνας στόπερ απομακρύνεται από τους «παρτενοπέι» και πλησιάζει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολι και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον», επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, όπου παράλληλα υπογραμμίζεται πως «αυτές τις ώρες, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θεωρούν σίγουρο, ότι «η Νάπολι θα αντικαταστήσει τον Μανωλά με έναν δανεικό παίκτη, τον Ρουγκάνι ή τον Σενέσι», τονίζοντας όμως ότι ο «διάδοχος» του θα αποφασιστεί μόνο μετά την πώλησή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης