Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να μην απογοητεύσει τη Ρόμα εμφανίστηκε στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τους «τζιαλορόσι» ο Κώστας Μανωλάς.

Ο πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού που θα φοράει το νούμερο «44» στην ομάδα της «αιώνιας πόλης», επισήμανε ότι ήταν επιθυμία του μεταγραφεί στο συγκρότημα του Γκαρσία, επισημαίνοντας ότι απέρριψε προτάσεις άλλων μεγάλων συλλόγων, όπως αυτή της Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολύς κόσμος μου είπε καλά πράγματα. Με τις συμβουλές τους πήρα την απόφαση να έρθω εδώ. Για το αν είμαι έτοιμος να παίξω; Αυτό εξαρτάται από τον Γκαρσία. Είμαι έτοιμος, όχι μόνο 100%, αλλά 120%!», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος εν συνεχεία αποκάλυψε πως:

«Είχα προτάσεις από διάφορες μεγάλες ομάδας, ακόμα και από τη Γιουβέντους. Αλλά, η απόφασή μου ήταν να έρθω στη Ρόμα. Ο Μπενατιά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Εγώ είμαι το παρόν. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες και συμφωνώ. Θα δουλέψω σκληρά για να μην απογοητεύσω την ομάδα. Η Ρόμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μένα. Δεν ξέρω εάν θα είμαι βασικός, αλλά θα δώσω τα πάντα, προκειμένου να καθιερωθώ».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, επισήμανε: «Πως νιώθω σωματικά; Είμαι 100% έτοιμος. Ολοκλήρωσα κανονικά την προετοιμασία και αγωνίστηκα σε τρία φιλικά. Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ένιωσα κατευθείαν πως είμαι μέλος μίας μεγάλης οικογένειας.

Ο Τοροσίδης με έχει βοηθήσει πολύ σ’ αυτό. Ξέρω ότι οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι. Αλλά, το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος για όλους μας, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε και στο Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Μανωλάς τόνισε ότι: «Πάντα ζήλευα τον Τοροσίδη που είναι εδώ στη Ρόμα και τον Δέλλα παλαιότερα. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι από τους παίκτες που μ’ αρέσει και αγωνίζεται στη θέση μου. Διάλεξα το “44” γιατί και το “4” και το “24” ήταν πιασμένα. Το “4” είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και γι’ αυτό κατέληξα σε αυτό».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης