Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι, που διεξήχθη το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, για την 7η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Βόλος, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω το σκορ και τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, πήρε τον βαθμό (1-1) απέναντι στην ΑΕΛ.

Mε αυτόν τον βαθμό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 12 και φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα οι «βυσσινί» με τη φτωχή συγκομιδή των δύο μόλις πόντων βρίσκονται πολύ χαμηλά στον πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αμφότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, με τον ρυθμό όμως να πέφτει στη συνέχεια. Στο 38΄ ακυρώθηκε, με την εξέταση του VAR, ως οφσάιντ τέρμα του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο 49΄ο Γκαραβέλης έκανε το λάθος και «βρήκε» τον Πινακά, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Πινακάς που στο 51′ έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έμειναν για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 61΄ είχαμε μια καλή ευκαιρία για τον Βόλο, όταν ο Ντεντάκης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νάγκι έδιωξε.

Στο 83′ όμως ο Βόλος, με δέκα παίκτες, έφθασε στην ισοφάριση με πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα.

Το ματς είχε δραματική εξέλιξη, αφού στο 85′ ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 9 παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δύο παίκτες λιγότερους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό, που είχε «γεύση» νίκης για τους Βολιώτες, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Κίτρινες: Ντεντάκης, Μπαριέντος / Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Μπέρτος

Κόκκινες: 49΄ Μήτογλου (2 κίτρινες), 85΄ Ριένστρα

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (69΄ Γκουαροτσένα), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας (88΄ Κιάκος), Περέα (46΄ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69΄ Μπαρτόλο, 88΄ Δημόπουλος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (89΄ Κωστή), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (63΄ Ντουρμισάι), Μούζεκ, Πινακάς, Νικολιάς (63΄ Σεσέροβιτς)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης