Πανόπουλος: «Είναι ηθική δικαίωση, αλλά τώρα που έκριναν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 12:10
Πανόπουλος: «Είναι ηθική δικαίωση, αλλά τώρα που έκριναν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά»

Στην ηθική δικαίωση του ίδιου και της Ξάνθης μετά την απόφαση των δικαστηρίων της ΕΠΟ, στην υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας, αναφέρθηκε ο Χρήστος Πανόπουλος σε δήλωσή του στην ΕΡΑ Σπορ,  σημειώνοντας πάντως ότι τώρα που αποφάσισαν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«31 Χρόνια στην Α΄ Εθνική Super League, εγώ προσωπικά, η "ομάδα μας", η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν κανένα δικαίωμα.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ  Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξει: "Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν". Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄ αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και "δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS". 


»AYTH TΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ. Δυστυχώς όμως για όλους μας τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το "wording": "Η απόφαση της Ε.Ε.Α. είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε".  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑΙ!!!!… ΑΛΛΑ δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί. 31 χρόνια τίμιας παρουσίας ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ». 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 12:23