Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες που κέρδισαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» 2-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ, κοντράρονται με τους Ισραηλινούς στην Κύπρο (20:30, OTE Sport 4) με στόχο να υπερασπίσει το προβάδισμά του.

Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει για τελευταία φορά στη διάθεσή του τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, αφού ο Αργεντινός μετά την αναμέτρηση θα ενσωματωθεί στη Μάιντς. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Θεοδωρόπουλο, Ζησόπουλο, Γκοϊαν, Λούι, Παντελιάδη, Ουσέρο, Κουρμπέλη, Μουνάφο, Ρόλε, Μάτσα και Ντε Μπλάσις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Τιε Μπι, Μπαράλες, Φερνάντες, Μπακασέτας, Σανκαρέ, Τοσκάνης, Πάρα, Κυριακόπουλο. Εκτός έμειναν οι Κοσίτσκι, Τορμένα, Μπαντιμπανγκά, Κιτικό και Παπαχρήστου.

Η Μακάμπι λίγο πριν το παιχνίδι είδε τον προπονητή της Όσκαρ Γκαρθία να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης ανάμεσα στο Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους.

Η Μακάμπι θα παίξει επίσης με 4-2-3-1. Οι έντεκα παίκτες που θα ξεκινήσουν είναι οι Πάμπλο, Τίμπι, Γκαρσία, Σπούνγκιν, Άλμπερμαν, Μπεν Μπασάτ, Γεϊνί, Ζάχαβι, Ιγκιεμπόρ, Μίκα και Μπάντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λέβι, Ράντι, Μπεν Χαϊμ, Τσιμποτέ, Ζιβ, Πρίτσα, Γιαν, Μαργκιόλις και Άλτμαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης