Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα, έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτές τις γιορτινές ημέρες ο Γιώργος Μποροβήλος, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Super League (σ.σ.: εκλέχθηκε παμψηφεί στον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού τον περασμένο Οκτώβριο) και του Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων βρέθηκε με την οικογένειά του και φίλους του στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Το στέκι του Μοριά».

Ο Γιώργος Μποροβήλος με την κόρη του και τον γαμπρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, με την ευγένεια που τον διακρίνει, «έκλεψε» λίγο από τον χρόνο του, προκειμένου να κάνει μία δήλωση στο zougla.gr.

Η πρώτη μας ερώτηση αφορούσε στο νέο έτος και δη τι εύχεται να φέρει το 2022 στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ηρεμία, κόσμο στα γήπεδα, υγεία στους ποδοσφαιριστές και γρήγορα να πετάξουμε τις μάσκες προκειμένου τα χαμόγελά μας να είναι φανερά.

Μακάρι το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει γρήγορα τη θέση που του αξίζει στην Ευρώπη και σύντομα να έχουμε και πάλι πέντε ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις».

Φυσικά από τη σύντομη κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να λείψει και το κεφάλαιο «Αστέρας Τρίπολης». Μία επαρχιακή ομάδα που ως γνωστόν έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί στον «χάρτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ερωτηθείς για τους Αρκάδες ο Μποροβήλος επισήμανε ότι κύριος στόχος του συλλόγου είναι να βρίσκεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας όμως με νόημα ότι είναι «καλοδεχούμενη μία πιθανή έξοδο στην Ευρώπη ή η κατάκτηση του Κυπέλλου τα επόμενα χρόνια».

H δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης