Την Πέμπτη 19 Μαΐου θα επικυρωθεί η τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιήσει η διοργανώτρια αρχή. Το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως ενημέρωσε επισήμως η Λίγκα:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 19/5/2022, στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1/ Επικύρωση βαθμολογίας αγώνων playoffs και playouts πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

2/ Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε σχέση με τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού εκ των προσόδων από τη φορολόγηση των τυχερών παιγνίων, βάσει του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

3/ Χορηγικά ζητήματα και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού για τις επόμενες αγ. περιόδους, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4/ Συζήτηση και προτάσεις επί του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος και της δομής του πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

5/ Συζήτηση και προτάσεις επί της δομής των πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης