Η επιχείρηση «νέος προπονητής στην Εθνική» έχει μόλις ξεκινήσει και στην ΕΠΟ άρχισαν οι επαφές των στελεχών της με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου για το θέμα.

Μετά το επίσημο τέλος του Τζον Φαν’τ Σιπ, στην ΕΠΟ σηκώνουν… μανίκια για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Κωνσταντινίδη και Φύσσα για το θέμα. Μάλιστα, την Τρίτη (30/11), ;όπως αναφέρει το sdna, υπήρξε συνάντηση των τριών ανδρών για το θέμα, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της κουβέντας. Δηλαδή, τα ονόματα που εξετάζει η ΕΠΟ για την επόμενη μέρα στην Εθνική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βέβαιο είναι πως ο «Έλληνας» Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στο κάδρο. Το είπε, άλλωστε, και στην τηλεοπτική «Δίκη» ο κ. Δημητρίου, ωστόσο υπάρχουν εμπόδια. Είναι μία υπόθεση πολύ δύσκολη που πιθανώς και τραβήξει, με δεδομένο πως ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ τον προσεχή Μάρτιο.

Ταυτόχρονα, είναι βέβαιο πως η ΕΠΟ κοιτά στην αγορά. Εξετάζει προπονητές που ταιριάζουν στο πρότζεκτ και στο προφίλ που θέλει η Ομοσπονδία με αποτέλεσμα οι επόμενες εβδομάδες να είναι κρίσιμες. 

Το ιταλικό σενάριο με Γκατούζο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί την πρώτη επιλογή και τον μεγάλο στόχο για τον ελληνικό πάγκο, ωστόσο ιταλικά ΜΜΕ βάζουν στο παιχνίδι και τον πρώην τεχνικό της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός που είχε περάσει από τη χώρα μας ως τεχνικός του ΟΦΗ, βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, για να αναλάβει την Εθνική. 

Όπως αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ρεπορτάζ σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάπολη, ο Γκατούζο θέλει πολύ να εργαστεί και η Ελλάδα θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα δεν έχει συμμετάσχει στις τελευταίες διοργανώσεις, θέλει να επιστρέψει στο προσεχές Euro, πράγμα που συνιστά μεγάλο στοίχημα για τον 43χρονο τεχνικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης