Συνάντηση διαιτητών Super League με Γραμμένο, Λυσάνδρου και Περέιρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 16:21
Συνάντηση διαιτητών Super League με Γραμμένο, Λυσάνδρου και Περέιρα

Προσπάθεια εκτόνωσης του κλίματος έγινε στη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α΄ κατηγορίας, με τους προέδρους της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, και της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, παρουσία και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Τους διαιτητές, οι οποίοι έχουν προκηρύξει αποχή από τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής, εκπροσώπησαν οι Τάσος Παπαπέτρου, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Χρήστος Μπαλτάς και Μιχάλης Καρσιώτης.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών παρουσίασαν τις θέσεις τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημέρωσαν επίσημα τον πρόεδρο της ΕΠΟ και της Super League για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ομοσπονδία, «... στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της υποβολής μηνύσεων εις βάρος διαιτητών, καθώς και των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων του ποδοσφαίρου, το οποίο άλλωστε αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην πρόσφατη συνάντηση της Νιόν και εξετάσθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, με προτεραιότητα την εκτόνωση του κλίματος προς όφελος του ποδοσφαίρου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 16:24