Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχασε βαθμούς και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου  και πλέον κινδυνεύει με αποκλεισμό από την επόμενη φάση, καθώς μετά από δύο αγωνιστικές στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης έχει μόλις ένα βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Πετράκη προηγήθηκε με τέρμα του Ίλιτς (23′), ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Τζιόλη στο 57′.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, προκειμένου να κάνουν την ολική ανατροπή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 23′ Ίλιτς (ΠΑΣ), Τζιόλης 57′ (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Αθανασιάδης, Τζανδάρης Γαρουφαλιάς, Αυγενικού, Γιαννιώτης

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς (75′ Παπαδόπουλος), Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάρτενς (46′ Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77΄ Χαρίσης), Ίλιτς (52΄ Μανιάς), Γιάκος (83΄ Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης