Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ του, Αλέξανδρο Κασμερίδη ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) την Τρίτη από τον ΑΟ Χανίων στα Περιβόλια, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Πάγκαλου στο 60ο λεπτό, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρά τη σημερινή απώλεια, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, χάρη στην εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του Παναιτωλικού, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου διατηρούν ελπίδες να πάρουν το εισιτήριο για τους «16».

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος (79′ Καραλής), Μαρτσάκης (46′ Πάγκαλος), Νύκταρης (46′ Κρητικός).

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65′ Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίν, Μέζα (55′ Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46′ Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης