Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League, στελέχη της Nova μέσω διαρροής απάντησαν σήμερα στις ΠΑΕ, επισημαίνοντας ότι μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος τους έχουν καταβληθεί όλες τις δόσεις που προέβλεπαν τα συμβόλαια.

Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για «ανακριβείς και παραπλανητικές αναφορές παραγόντων», ενώ επισημαίνουν ότι «οφείλουν σεβασμό» προς το συνδρομητικό κανάλι που χρηματοδοτεί εδώ και 20 χρόνια το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, από τη Nova ανέφεραν: «Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχουν διμερή εμπορική συνεργασία με τη Nova για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

»Είναι αυτονόητο ότι η Nova δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή, από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος.

»Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, τον βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης