Tου Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

O «Γαλανόλευκος Φάρος» έχει ακολουθήσει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε όλη τα… μήκη και πλάτη της γης κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με την Εσθονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» με τη φωνή τους και τα συνθήματά τους έδωσαν τη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Σκίμπε, ώστε να καταφέρουν να να κάνουν το «3 στα 3» στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Και μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην έθελξε με την παρουσία του, ωστόσο πέτυχε το ζητούμενο που είναι το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι επικράτησε με 2-0 των Εσθονών, βάζοντας ακόμη ένα πολύτιμο «τρίποντο» στο σακούλι του, πριν τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας μία ημέρα μετά τη νέα νικη της Εθνικής μας μίλησε αποκλειστικά στο zougla.gr εκφράζοντας μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του για το επιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι βλέπει πλέον και πάλι τους διεθνείς μας να βγάζουν πάθος και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, απένειμε τα εύσημα στον Σκίμπε για το ρισκο που παίρνει να χρησιμοποιεί παίκτες (βλέπε Μανιάτη) που δεν αγωνίζονται με τις ομάδες τους, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ανακοίνωση του Χολέμπας ότι αποχωρεί από την Εθνική.

Πάντως για ακόμη μία φορά δεν… ξέχασε τον Ρανιέρι, κατηγορώντας τον για την ντροπιαστική πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Νίκος Φλέκας (αριστερά) στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ZOUGLA.GR

Φωτογραφίες από την παρουσία του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο ματς Εσθονία-Ελλάδα:



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης