Με γκολ του Αραβίδη στο 21’ η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, στην πρεμιέρα της Football League. Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του μοναδικού γκολ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο τέλος του αγώνα.

Με δεδομένη την ανωτερότητα της ΑΕΚ σε ποιότητα και δυναμική ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να προβάλει τη δύναμη και το πάθος, για να έχει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ακολούθησαν και προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα και κύριο όπλο την ταχύτητα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση δημιούργησε φάσεις και αφού προειδοποίησε τους γηπεδούχους με το σουτ του Κορδέρο στο 14’, που σταμάτησε στο δοκάρι, βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 21’ ο Αραβίδης νίκησε τον Σταυριανό και πέτυχε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος του Μουράτ Σεροπιάν βγήκε από την άμυνα και προσπάθησε να βρει ένα γκολ. Τα πολλά σουτ των γηπεδούχων κατέληξαν είτε άουτ, είτε πάνω στον κίπερ της ΑΕΚ, Ανέστη, ο οποίος όπου χρειάστηκε κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της απώλεσε σημαντική ευκαιρία στο 62’ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αφού ο Ντούνης δεν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπαρμπόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιγιάλειος (Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54′ Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59′ Κατσικοκέρης), Σκατσίλας, Μπούνας.

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπαρμπόζα, Πλατέλλας, Ντούνης (63′ Ζόριτς), Αραβίδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης