Για πισωγύρισμα πολλών ετών έκανε λόγο ο Σέρχιο Μαρκαριάν, λίγη ώρα μετά την νέα ήττα που γνώρισε η Εθνική ομάδα από τα Νησιά Φερόε, με 2-1 στο Τορσάβν, ενώ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοια πρόθεση, ωστόσο έμμεσα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ομοσπονδίας.

«Πολύ κακό το αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Το παιχνίδι έδειξε ότι η ομάδα θέλει δουλειά. Όταν ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ένα λάθος σε φάση που έχουμε δουλέψει και δεχθήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν κλειστή. Στη συνέχεια έκανε την προσπάθειά της και έτσι εμείς φεύγουμε χωρίς τίποτα.
Ερασιτέχνες δεν παίζουν έτσι. Αυτοί είναι μια ομάδα, ενώ εμείς τώρα με την ήττα αυτή γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, πριν το 2004. Πρέπει να δούμε το μέλλον, με νέα δύναμη, με νέες ιδέες για να έχει η Εθνική καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να δημιουργήσεις παίκτες από μικρές ηλικίες. Παίζουμε λίγα παιχνίδια και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να κάνω την προσπάθεια που πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μέλλον της Εθνικής είπε: «Πιστεύω πως η πολιτική θα καθοριστεί από την ΕΠΟ. Πρέπει να ψάξουν τον δρόμο μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, που θέλουν να ακολουθήσουν, να κοιτάξουν να βρουν έναν προπονητή που θέλουν και να διορθώσουν πολλά πράγματα».

«Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά δεν έχω πρόβλημα για ό,τι και αν συμβεί», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης