Για ένα «πολύ σημαντικό ματς» σε ένα «πολύ ωραίο γήπεδο» έκανε λόγο ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (6/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD), για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Και οι δύο ομάδες θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Θεωρώ ότι θα αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο προπονητής της πρωταθλήτριας του Αζερμπαϊτζάν, που έχει ως μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Μαυροβούνιου μέσου Μάρκο Γιάνκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αζέρος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία στον αντίπαλο πάγκο του Μίτσελ, που θα κάνει αύριο το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους». «Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ματς, αυτό με τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναλύσουμε τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ. Έχουμε μία ανησυχία για το πώς θα παίξει. Περιμένουμε εκπλήξεις από αυτόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρελθόν είχαμε περιπτώσεις όπου πήραμε δύο νίκες, όπως με τον ΠΑΟΚ, και άλλες που δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλουμε απλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να περάσουμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Καραμπάχ εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας Σαχρουντίν Μαγκομενταλίγεφ, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε σε μία όμορφη πόλη, σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Θα είναι συναρπαστικό να παίξουμε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Από παιδί ονειρευόμουν να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο και με τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης