Με το Γιβραλτάρ ξεκινάει η Εθνική Ελλάδος σήμερα το ταξίδι της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας  (21.45 OTE SPORT 1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφήνει πίσω τις αναμνήσεις από τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά του Euro και προχωρά μπροστά, με τον Σκίμπε αλλά και τον Τοροσίδη να τονίζουν στη συνέντευξη Τύπου ότι η νίκη στο ξεκίνημα με αυτόν τον αντίπαλο κρίνεται επιβεβλημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκίμπε, που είδε τους παίκτες του να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και να παίρνουν μια φιλική νίκη με 2-1 μέσα στην Ολλανδία, αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας στην άμυνα, Σάμαρης και Μανιάτης τα δύο χαφ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φορτούνης. Στα άκρα οι Γιαννιώτας και Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να προτιμηθεί ο Μπακασέτας αντί του Γιαννιώτα στα «φτερά».

Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Γλύκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χολέμπας, Σταφυλίδης, Πέτσος, Τζιόλης, Μπακασέτας, Καρέλης, Βέλλιος και Διαμαντάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Γιβραλτάρ που συμμετέχει για πρώτη φορά σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται να κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς σε ένα 5-4-1 με τους: Ρόμπα, Γουάιζμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Κασκιάρο, Γκαρσία, Μασκαρένιας, Πάγιας, Γουόκερ, Μπάρντον, Τ. Τσιπολίνα, Κ. Κασκιάρο.

Το σημερινό πρόγραμμα του ομίλου:

Κύπρος – Βέλγιο

Βοσνία – Εσθονία

Γιβραλτάρ – Ελλάδα

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης