Φαν΄τ Σιπ: «Ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε και πάλι»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 18:34
Φαν΄τ Σιπ: «Ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε και πάλι»

Μετά την ανακοίνωση των επιλογών του για τις φιλικές αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το Βέλγιο (03/06) στις Βρυξέλλες και τη Νορβηγία (06/06) στη Μάλαγα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν΄τ Σιπ, σε δήλωσή του εξέφρασε τον ενθουσιασμό που θα συναντήσει εκ νέου τους παίκτες του και θα εργαστεί ξανά μαζί τους, σε δύο ιδιαίτερα απαιτητικά και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε εκ νέου και θα δουλέψουμε με τους παίκτες μας για δύο αγώνες με το Βέλγιο και τη Νορβηγία», δήλωσε ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

«Τα παιχνίδια στις Βρυξέλλες και στη Μάλαγα μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα και να διεξάγονται προς το τέλος της σεζόν, αλλά για εμάς είναι εξαιρετικά ουσιαστικά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια αγωνιστικής προετοιμασίας μας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο και την Σουηδία, για τα European Qualifiers», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Γι΄ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει δύο ανταγωνιστικές ομάδες, το ευρισκόμενο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της FIFA από το 2018 Βέλγιο, και τη Νορβηγία που παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 18:58