«Ζωντανές» διατήρησε ο Τύρναβος τις ελπίδες του για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της διοργάνωσης.

Τα γκολ της θεσσαλικής ομάδας, η οποία στην πρεμιέρα είχε αποσπάσει ισοπαλία στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, πέτυχε ο Οτα στο 45′ και στο 72′, ενώ ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Δεμηρτζόγλου στο 58′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σολφερίνο στο 75′.  Ο Αιγινιακός, μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, αποκλείστηκε οριστικά από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61΄ Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66΄ Μιλουτίνοβιτς), Οτα (78΄ Σαμαράς), Σολφερίνο

Αιγινιακός (Αλέκος Θεοδωρίδης):
Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89΄ Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71΄ K. Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71΄ Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης