Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανθρακικό, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 την Τετάρτη στο Περιστέρι, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο 42′ (σε προσπάθεια του Εμπόου να διώξει τη μπάλα), προηγήθηκαν στο 78′ με τον Τάτο και έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, που θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο Χασομέρης στο 88′ σκόραρε για λογαριασμό των Θρακιωτών και κράτησε την ομάδα του «ζωντανή» στη μάχη για μία θέση στους «16».

Όσον αφορά στην πρόκριση, όλα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με το κρίσιμο ματς να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, την ώρα που ο Πανθρακικός θα φιλοξενεί τον -ήδη αποκλεισμένο- Ηρακλή Ψαχνών. 

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90+2΄ Λημνιός), Γεωργίου (85΄ Παπασπύρος), Τάτος, Ούμπιντες (69΄ Φάμπιο), Καραμάνος

Πανθρακικός (Ακης Μάντζιος):
Αθανασιάδης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χασομέρης, Τσουμάνης, Μεχία, Οκάτσι (65΄ Τριανταφυλλάκος), Καθάριος (79΄ Σερφά), Γκιγιέρμο (53΄ Μπαϊκαρά), Αράμπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης