ΕΕΑ: Απορρίφθηκε ο φάκελος της ΠΑΕ Ρόδος και διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 18:42
ΕΕΑ: Απορρίφθηκε ο φάκελος της ΠΑΕ Ρόδος και διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα!

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου διαβιβάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα αντίγραφα του φακέλου που κατέθεσε η ΠΑΕ Ρόδος, προκειμένου να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΕΕΑ, όχι μόνο δεν χορήγησε το σχετικό πιστοποιητικό, αλλά αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθούν «... τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο».

Αντίθετα, κανονικά έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 οι ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, Τρίκαλα και Επισκοπή, ενώ το αντίστοιχο πιστοποιητικό για τη Volley League εξασφάλισαν τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

Η υπόθεση που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη αναβλήθηκε για ακόμη μία φορά, κατόπιν αιτήματος του πληρεξούσιου δικηγόρου, και επαναπρογραμματίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 18:44