Η Λέγκια αγόρασε τον Ρόουζ όχι από τον Άρη αλλά από τον Ολυμπιακό!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 22:31
Η Λέγκια αγόρασε τον Ρόουζ όχι από τον Άρη αλλά από τον Ολυμπιακό!

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί αναφορικά με τη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας προχώρησε τη Δευτέρα το sdna.gr, τονίζοντας ότι ο παίκτης μπορεί να έπαιζε στον Άρη, αλλά επίσημα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ κατέληξε το ποσό της μεταγραφής του!

Σύμφωνα με το εν λόγω σάιτ, από έγγραφα που υπάρχουν στην πολωνική ομοσπονδία και βάσει της κάρτας μεταβολών του ποδοσφαιριστή (που αναφέρει από πού προέρχεται σε κάθε του μεταγραφή), ο Γάλλος στόπερ αγοράστηκε όχι από τους Θεσσαλονικείς, αλλά από τους Πειραιώτες, που αναφέρονται ως τελευταία του ομάδα.

Και κάπου εδώ γεννάται το φυσιολογικά μεγάλο ερώτημα: Πότε απέκτησε τον Ρόουζ ο Ολυμπιακός και γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ γνωστό; Τον απέκτησε πέρσι και έπαιζε ως δανεικός στον Άρη; Τον απέκτησε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και τον παραχώρησε άμεσα στην Λέγκια Βαρσοβίας;

Όπως επισημαίνει το sdna.gr υπάρχει ακόμη ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί το κοινό αίσθημα για τον τρόπο που λειτουργούν οι δυο Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες.

Με βάση λοιπόν τις ίδιες επιβεβαιωμένες  πληροφορίες, η ΠΑΕ Άρης παραχώρησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Ρόουζ την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια, την ίδια μέρα oι Πειραιώτες τον παραχώρησαν με μεγαλύτερη τιμή πώλησης στη Λέγκια.

Σε αυτό το σημείο ο συντάκτης της ιστοσελίδας sdna.gr παραθέτει κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα:

Για ποιο λόγο η Λέγκια τον απέκτησε έναντι 600.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό κι όχι από τον Άρη; Θα τον αγόραζε και φθηνότερα καθώς οι κιτρινόμαυροι τον παραχώρησαν με μικρότερο οικονομικό όφελος στον Ολυμπιακό. Εκτός αν ο παίκτης είχε πουληθεί νωρίτερα και έπαιζε στον Αρη ως παίκτης, τα δικαιώματα του οποίου ανήκαν στον Ολυμπιακό. Κι ενώ στο μεταξύ οι δύο ομάδες έπαιζαν μέχρι και έξι φορές μεταξύ τους την ίδια σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος: Πόσο ηθικό είναι να γίνονται τέτοιου είδους αγοραπωλησίες μεταξύ δυο ελληνικών ομάδων και να μην μαθαίνει κανείς ότι συνέβησαν; Τι είδους συναλλαγή υπήρξε εδώ που δεν έπρεπε να πληροφορηθεί ο κόσμος και δεν την πληροφορήθηκε ποτέ μέχρι σήμερα;

Πόσο ηθικό είναι να υπάρχουν τόσο αδιαφανείς σχέσεις σε οικονομικό επίπεδο ανάμεσα σε αυτές τις δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ που πλέον δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε κατ' ελάχιστο ότι θεωρούνται συγκοινωνούντα δοχεία με αμέτρητες πια μεταγραφές και συναλλαγές ανάμεσα τους, σε τέτοια… ποσότητα που ουδέποτε έχει υπάρξει στο παρελθόν μεταξύ δυο ΠΑΕ, με μεγάλο πυρήνα φιλάθλων;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 22:41