Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ Άρης έδωσε το δικό της μήνυμα στήριξης στον Μάριο Σιαμπάνη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας των «κίτρινων» έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων από το βράδυ της Κυριακής, μετά τις καταγγελίες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Η υποκρισία σας περισσεύει… Δεν μας αγγίζει, όμως. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσετε την ήττα; Ο Μάριος είναι δυνατός και έχει δίπλα του όλη την οικογένεια του ΑΡΗ… Τα υπόλοιπα στην δικαιοσύνη… #ARISFC #ARISFamily» αναφέρει η σχετική ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφία του Σιαμπάνη να πανηγυρίζει με σφιγμένες τις γροθιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω τους το ντέρμπι και στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ, που θα είναι και η τελευταία για το 2020 (Σάββατο 19/12, 19:30 – «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»). Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του και τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο και ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη, αερόβια παιχνίδια με μπάλα και τρέξιμο για το δεύτερο. Όλα κύλησαν ομαλά, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανανεώνει το ραντεβού του για το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης