Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πώληση του Τόνι Ντάτκοβιτς στη Ρεάλ Σολτ Λέικ, συλλόγου της αμερικάνικης Major League Soccer.

«Ο Τόνι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αμυντική μας γραμμή», ανέφερε σε δήλωσή του ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Σολτ Λέικ (Real Salt Lake), Έλιοτ Φολ. «Προσφέρει εμπειρία και αθλητικότητα στο ρόστερ μας. Τον προσμένουμε στις εγκαταστάσεις μας για να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα μας», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάτκοβιτς μετακόμισε στον Άρη τον περασμένο Αύγουστο από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έναντι περίπου 600.000 ευρώ. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια με τους «κίτρινους», για να φύγει δανεικός τον Ιανουάριο στην Καρταγένα, με την ισπανική ομάδα να έχει και οψιόν απόκτησής του. Στο σύλλογο της SegundaDivision μετείχε σε 19 αγώνες, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της αμερικανικής ομάδας.

«Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Τόνι στην ομάδα. Με την προσθήκη του έχουμε πλέον μία καλή φουρνιά κεντρικών αμυντικών. Θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να προοδεύσουμε καθώς το προφίλ του ταιριάζει απόλυτα στο ρόστερ μας», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρεάλ Σολτ Λέικ, Φρέντι Χουάρεθ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης