Άρης: Έντονη αντίδραση της ΠΑΕ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021, 17:30
Άρης: Έντονη αντίδραση της ΠΑΕ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

Εξαιρετικά «σκληρή» ανακοίνωση κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Η Επιτροπή Εφέσεων διατήρησε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας (ανακοινώθηκε στις 12/7/21) για αφαίρεση έξι (6) βαθμών από τους «κίτρινους» από το νέο πρωτάθλημα της Super League για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσε Λάσκοφ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι δεδομένο πως θα εξαντλήσουν τα όποια νομικά μέσα έχουν – θα προσφύγουν δηλαδή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) – διεκδικώντας είτε την εξ ολοκλήρου κατάπτωση της απόφασης, είτε την αφαίρεση λιγότερων βαθμών είτε τη μη επιβολή της ποινής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22. Κάτι που γίνεται σαφές και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, η αμαρτωλή Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ολοκλήρωσε σήμερα το "έγκλημα" κατά της ΠΑΕ Άρης, απορρίπτοντας την έφεση που καταθέσαμε για την υπόθεση Λάσκοφ.

Σε μια υπόθεση, όπου ΞΕΚΑΘΑΡΑ η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία εμπλοκή, σε μια υπόθεση που η ίδια πλευρά Λάσκοφ ομολόγησε ότι φέρει η ίδια την ευθύνη της πλαστογραφίας, παρουσιάζοντας μάλιστα και μάρτυρα.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να διατηρήσει την σκανδαλώδη, αρχική, απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για -6 βαθμούς!

Είναι δε, ασύλληπτο πως η Επιτροπή Δεοντολογίας και Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έλαβαν υπόψη τις καταθέσεις των μαρτύρων!!! Αντιθέτως, τις αγνόησαν προκλητικά, παραποιώντας την αλήθεια και αποφασίζοντας με δικά τους κριτήρια.

Ύποπτα πράγματα κύριοι...

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Εφέσεων της ΕΠΟ είναι αυτές που πλαστογράφησαν την αλήθεια και τιμώρησαν την ΠΑΕ Άρης, η οποία δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Η απόφαση είναι ο ορισμός του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. Τους λόγους, φυσικά, τους αντιλαμβανόμαστε.

Είναι ξεκάθαρο ότι η δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Άρης "ξεβολεύει" τα γνωστά κέντρα, που καθοδηγούν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Που ευτυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγες μέρες θα μας αδειάσουν τη γωνιά. Αρκετά χατίρια έκαναν, αρκετά "γραμμάτια" ξόφλησαν. Να πάνε στο καλό... Τέτοιοι δικαστές αμαυρώνουν τη δικαιοσύνη.

Η πρεμούρα, μάλιστα, της Εφέσεων κι αυτών που την "ελέγχουν" είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισαν η ποινή να έχει ισχύ στο νέο πρωτάθλημα!!! Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!!!

Η ΠΑΕ Άρης θα εξετάσει τις περαιτέρω κινήσεις της σε νομικό επίπεδο, διότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την υπόθεση να κλείσει εδώ. Πρώτο μας βήμα θα είναι η προσφυγή στο CAS.

Για ένα πράγμα, όμως, να είναι βέβαιοι όλοι: Αυτή η απόφαση θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτοί που ενοχλήθηκαν από την 3η θέση πέρυσι, να ξέρουν ότι στο νέο πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί.

Αυτούς τους βαθμούς, τους οποίους μας "κλέβουν", θα τους αναπληρώσουμε. Και θα πάρουμε όσους ακόμη χρειαστούν για να είμαστε και πάλι εκεί ψηλά και να πάμε ψηλότερα. Κι ας μην σας αρέσει...

Όσους τρόπους κι αν ανακαλύψουν για να μας λυγίσουν, εμείς δεν θα λυγίσουμε ποτέ. Να το ξέρουν.

Είναι καιρός να αποδεχτούν ότι ο Άρης θα συνεχίσει να χαλάει το "αφήγημά" τους. Με απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Γιατί είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ...».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021, 17:31