Άτυχος στάθηκε ο Μπαντού Εντιαγέ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) μαγνητική, υπέστη μυϊκή θλάση β’ βαθμού στο ισχίο και ο Χερμάν Μπούργος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε των Play Off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» έχουν ακόμα τρία ματς να δώσουν, στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της επόμενης σεζόν: εκτός με ΠΑΟΚ (11/5), εντός με ΑΕΚ (14/5) και εκτός με ΠΑΣ Γιάννινα (17/5).

Ο 31χρονος Εντιαγέ συμμετείχε σε 31 ματς της φετινής Super League, συνεισφέροντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Γίνεται ο δεύτερος παίκτης που τίθεται νοκ άουτ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Γιόχαν Μπεναλουάν (ρωγμώδες κάταγμα έξω σφυρού στην αριστερή ποδοκνημική) στις 17 Απριλίου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Γίνεται αντιληπτό ότι λιγοστεύουν οι λύσεις για τον Μπούργος, μιας και εκτός δράσης παραμένουν οι Κριστιάν Γκάνεα και Λούκας Σάσα που θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης