Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη Football League είχε την Κυριακή η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

Η ομάδα του Δέλλα πίστεψε ότι θα είχε εύκολο έργο στο Κρανίδι, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Ερμιονίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση είχε προβλήματα τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι κι έτσι δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της αντιπάλου της, που διατήρησε το αήττητο στην έδρα της.

Τραυματίστηκε ο Μπαρμπόσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι ο Μπαρμπόσα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 21ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα ο άσος του δικεφάλου αποχώρησε από το ματς με πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, μετά το μαρκάρισμα του Μουσταφίδη στο 17ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως αναφέρεται από τους «κιτρινόμαυρους» η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και με νεότερες εξετάσεις αναμένεται να διαπιστωθεί και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52′ Ταπέ), Βλαχόπουλος (87′ Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75′ Στάικος)

AEK: Ανέστης, Γεωργέας (87′ Φάι), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου (63′ Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόζα (21′ Αραβίδης), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης