Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, 22:28
Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις»

Ο Πέτρος Μάνταλος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ολοκλήρωση των πλέι οφ ανέφερε στην Cosmote TV πως θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν με πράξεις για την πολύ καλή κακή σεζόν της ΑΕΚ.

«Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα... Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει μια χρονιά και είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, για αυτή την πορεία. Δεν βρίσκω λόγια, είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια».

Σε ερώτηση για το αν θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός, απάντησε: «Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της, μπαίνει στην κρισιμότερη, ίσως χρονιά της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 07:39