Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα κλείσει και τυπικά δύο μεγάλες συμφωνίες σε διαφορετικά μέτωπα.

Σε λίγο θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ παράλληλα είναι στην τελική ευθεία το κλείσιμο της συμφωνίας με την COSMOTE TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχές της εβδομάδας η Πέμπτη θεωρούταν η μέρα που ήταν πιο πιθανό να κλείσει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ και οι πιθανότητες αυτό να γίνει ακόμη και μέχρι απόψε το βράδυ, είναι πολλές.

Όπως αναφέρει το sdna.gr τις τελικές συζητήσεις έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την διοίκηση της COSMOTE TV. Τα βασικά στοιχεία της συμφωνίας έχουν κλείσει πλέον και μένουν λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ το αφεντικό της «Ένωσης» βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, καθώς θέλει να είναι παρών στις υπογραφές και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τρεις δανεισμούς, ο Δ. Μελισσανίδης θεωρεί πολύ σημαντική την στιγμή που επιτέλους ο «Τσίνο» γίνεται παίκτης της ΑΕΚ και με τη… βούλα.

Ωστόσο παράλληλα έχει συνεργασία με τους αρμόδιους της ΠΑΕ και για θέματα του σχεδιασμού της ομάδας που «τρέχουν» και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στα αμέσως επόμενα 24ωρα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης