Σε συνεχείς διαψεύσεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ούτε ο Λούις Πέρεθ υπάρχει στον μεταγραφικό ορίζοντα της ομάδας, ούτε πραγματοποιήθηκε επικοινωνία που να αφορά στην επιστροφή του Νάτσο Σκόκο, ούτε ο Παουλίνιο θέλει να φύγει, ενώ ούτε και προέκυψε πρόταση για τον Μιχάλη Μπακάκη!

Γενικά η μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας αφορά αποκλειστικά τσεκάρισμα πιθανών «στόχων». Ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς έχει πάρει τις πρώτες κατευθύνσεις από τον προπονητή, Μάσιμο Καρέρα ως προς τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η «Ένωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, με την κατάσταση να είναι ρευστή, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν και το μέλλον να προβλέπεται δυσοίωνο σε οικονομικό επίπεδο, λόγω του κορωνοϊού, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία περίπτωση.

Κι αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού όλοι οι σύλλογοι του πλανήτη θα περιμένουν να οριστικοποιηθεί η κατάσταση με τα συμβόλαια (παράταση της σεζόν και της μεταγραφικής περιόδου) και να προκύψουν τα νέα οικονομικά δεδομένα που προφανώς θα παρουσιάσουν πτώση στο μεταγραφικό κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης