Προβληματισμένος από τις πολλές απουσίες της Ρεάλ εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, εν όψει της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (22/12). Μετά το απροσδόκητο «στραβοπάτημα» της Κυριακής (19/12) με την Κάντιθ στο «Μπερναμπέου», οι Μαδριλένοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν στην κορυφή της La Liga έναντι της Σεβίλλης.

Όμως, εν όψει της επίσκεψης σε μία παραδοσιακά αφιλόξενη έδρα, ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μόντριτς, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Μπέιλ, Μαρσέλο, Ισκο και Λούνιν, που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ παράλληλα θα λείψουν ο τραυματίας Καρβαχάλ και ο τιμωρημένος Κασεμίρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν πολλοί παίκτες και ίσως πρέπει να σκεφτούμε μία αλλαγή συστήματος. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι…», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι, εξηγώντας ότι τον προβληματίζει ιδιαίτερα η έλλειψη παίκτη που να μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά στο 4-3-3. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με κάνει να αλλάξω (σ.σ. το σύστημα) σε 4-4-2», τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ.

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Αντσελότι απέκτησε ακόμη έναν… πονοκέφαλο, καθώς αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής για το Μπιλμπάο και τον Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός αμυντικός παρουσίασε κάποια «ύποπτα» συμπτώματα, υποβλήθηκε το πρωί σε μοριακό τεστ και, εν αναμονή των αποτελεσμάτων, δεν θα ταξιδέψει στη Βασκονία.

Κατόπιν της νέας δυσάρεστης εξέλιξης, η Ρεάλ θα έχει διαθέσιμους μόλις 14 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για το ματς με την Αθλέτικ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και επτά παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης